.................................
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma napja van.
 
Kereső:
MagyarRomanaRomana
 
   
RĂłlunk
Tevékenységeink
Galéria
Partnereink
Kapcsolat
   
 
HĂ­reink

A BM-esek ismét életet vittek a Nagyhagymás villába
A BM-esek ismét életet vittek a Nagyhagymás villábaCsapatépítő játékok, szakmai előadások, tematikus buli és jelmezverseny: rengetek izgalmas és szórakoztató programot szorítottak be a szervezők a hétvégi csapatépítőbe. A több mint harminc résztvevőnek egy percig sem volt ideje unatkozni.

A fiatalok péntek délután érkeztek meg MarosfĹ‘re. A volt diktátor, Nicolae Ceaușescu egykori luxusvilláját jelenleg a Hargita Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság tartja fenn. A Nagyhagymás villa visszatérĹ‘ vendégei a rákosi és göröcsfalvi fiatalok, az elmúlt három év alatt ez volt a negyedik csapatépítĹ‘ melyet itt rendeztek meg. Az érkezést követĹ‘en egy rövid bemelegítĹ‘ játék után mindenki el kezdett készülni az esti tematikus bulira. A jelmezes buliban megválasztották a legjobban öltözött fiút és lányt is. Az est folyamán jazz és swing zenét hallgattunk, a jó hangulatú buli hajnalig kitartott. Másnap reggel, elég nehéz feladattal indultak a szervezĹ‘k, hiszen a közös reggelire csak nagy nehezen gyűlt össze a fiatalság. A reggeli után egy energizer játékkal rázták fel a résztvevĹ‘ket, akik ezután Kovács Zsolt személymárkázásról szóló elĹ‘adását hallgathatták meg. Az elĹ‘adás kezdetén még mindenki álmosan pislogott, a végére viszont nagyon pörgĹ‘sre sikeredett a bemutató. Az interaktív feladatokkal sikerült elérni a töretlen figyelmet. Az elĹ‘adást követĹ‘en a szabadtéri játékoké volt a fĹ‘szerep. Több játékot is bemutattak a szervezĹ‘k, melyeknek alapja az egymásba fektetett bizalom növelése volt, elsĹ‘sorban az új elnökség felé. A tavaszi napsütésben a sok játék igazán feldobta a hangulatot és abban mindenki egyetértett, hogy még egy napot lehetne maradni. Végül azonban a szombat délutáni vonattal az utolsó csoport is elindult haza.
Szórakoztató és tanulságos hétvége volt. Azt már megszoktuk, hogy mindig élményekkel teli, feltöltĹ‘dve jövünk el MarosfĹ‘rĹ‘l és ez ezúttal sem történt másképp. Az eseményen készült fényképeket itt lehet megtekinteni. A szervezĹ‘k és a résztvevĹ‘k nevében is köszönjük a támogatást Csíkrákos község önkormányzatának és mindazoknak, akik segítettek, hogy a tartalmas és szórakoztató programokon vehettünk részt MarosfĹ‘n.


<< Vissza



Programajánló



 
Eseménynaptár
« Április »
H K Sze Cs P Szo V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
6789101112
 
 
Communitas
Támogatóink: