.................................
2024. április 20. szombat
Tivadar napja van.
 
Kereső:
MagyarRomanaRomana
 
   
Rólunk
Tevékenységeink
Galéria
Partnereink
Kapcsolat
   
 
Híreink

Gyerekprogramoktól egészen a jazz muzsikáig
Gyerekprogramoktól egészen a jazz muzsikáigA Csíkszeredai Városnapok 2014-es kiadásának egyik fénypontja a Tulipán áruház előtt felállítótt ORIGO-CSTIT színpad, amely minden igény kielégít. A színpadon megrendezésre kerülő rendezvények, a CSTIT 15 éves születésnapi programsorozatába tartoznak.

Gyerekprogramok, mazsorett elÅ‘adás, arcfestés, tüzes zsonglÅ‘r várja mindazokat, akik ellágotatnak az ORIGO színpadhoz augusztus 1-3. között. A 15 éves szervezet által szervezett programok a legkisebbektÅ‘l a legnagyobbakig minden igényt kielégít. A hétvége folyamán több kulturális program zajlik majd a Tulipán áruház elÅ‘tt. Pénteken az érdeklÅ‘dÅ‘k ''Egy Drogos élete'' című elÅ‘adáson vehetnek rész, melyen Dali Csongor, ex drogos vallomásait hallhatják, az elÅ‘adás a Háromszéki Ifjúsági Tanács és az ErdÅ‘vidéki Ifjúsági Szervezet jóvoltából jött létre és már közel 10 drogprevenciós elÅ‘adást tartottak eddig országszerte. Csíkszeredában augusztus elsején 18:30-tól lesz hallható. Az elÅ‘adást Holló Piroska, Frep és L.S.D koncert követi, majd a koncert után egy tüzes zsonglÅ‘r bemutató lesz látható.

Szombaton, augusztus másodikán a hagyományokhoz híven Ifi tokányt készítenek a fiatalok a Pityokfesztivál kerétben, ezt streetball bajnokság követi, amely a DOMO üzlet elÅ‘tt kerül megrendezésre. A folyamatosan zajló sportprogramok díjazása 17:30-kor kezdÅ‘dik, ezt követÅ‘en a gyÅ‘ztesek (és nemcsak) Crisis Band, Koszika és Jazzybirds koncerten ünnepelhetik gyÅ‘zelmüket.

Amint már említettük a színpadunkhoz a gyerekektÅ‘l a felnÅ‘ttekig mindenkit várunk, 15 órától vasárnap a Mesehetes zenekar játszik, ezt Bar Smashers követi, ami után Olliemeterer contest következik. Ha már volt LSD, akkor legyen DNS koncertünk is, ez 19 órától kerül megrendezésre, majd ezek után a Face Today ad koncertet, amit a Bagossy Brothers Company követ.

A jazzkedvelÅ‘ktÅ‘l a mesekedvelÅ‘kön át, egészen a rockkedvelÅ‘kig minden igényt kiszolgál az ORIGO színpad.

Programunkat a Communitas Alapítvány támogatta.


<< Vissza



Programajánló



 
Eseménynaptár
« Április »
H K Sze Cs P Szo V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
6789101112
 
 
Communitas
Támogatóink: